if ('undefined' != typeof jQuery) document._artxJQueryBackup = jQuery; */?> if (document._artxJQueryBackup) jQuery = document._artxJQueryBackup;*/?>
GreekEnglish (United Kingdom)


thermansi-large


Αρχική Προϊόντα Σόμπες Pellet - Βιομάζας Καλοριφέρ (νερού) ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETECH VISIO 24 (PELLET-ΠΥΡΗΝΑ ΕΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΜΑΖΑ)

ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETECH VISIO 24 (PELLET-ΠΥΡΗΝΑ ΕΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΜΑΖΑ)

 ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ PELLETECH  VISIO  24 kw
 Σόμπα εσωτερικού χώρου  μοντέρνας σχεδίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ατομική μονάδα θέρμανσης για διαμερίσματα η σπίτια μικρής ενεργειακής κατανάλωσης.
Η σόμπα VISIO έχει σχεδιαστεί με κύριο κριτήριο την πανοραμική προβολή της φωτιάς  χάρη στο μεγάλο κεραμικό τζάμι που διαθέτει δημιουργώντας συνθήκες θαλπωρής και ζεστασιάς στο χώρο αντίστοιχη μίας σόμπας ξύλου.
Compact κατασκευή με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, μεγάλη απόδοση  και η δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία και την πολύ χαμηλή κατανάλωση το καθιστούν ως την πλέον καταλληλότερη επιλογή για το σύγχρονο ενεργειακό σπίτι.
 
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
▶ Σε μονοκατοικίες νέες ή παλαιές για χρήση ως βασική θέρμανση.
▶ Σε διαμερίσματα όπου η ανάγκη απεξάρτησης από την κεντρική θέρμανση είναι επιτακτική
▶ Σε νέες ή υπάρχουσες εγκαταστάσεις ως συμπληρωματική θέρμανση σε συνδυασμό με   άλλα συστήματα θέρμανσης π.χ. ηλιοθερμία, γεωθερμία, άλλα στερεά καύσιμα κτλ.
▶ Εγκατάσταση ως σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
▶ Πολύ χαμηλή κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό με δυνατότητα ρύθμισης της ένταση της καύσης ανάλογα με την ζήτηση και τις εξωτερικές συνθήκες, με πολύ μεγάλη απόδοση έως και 92%.
▶ Πλήρως Αυτόματη και Αθόρυβη λειτουργία για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.
▶ Φιλικό και εύχρηστο menu λειτουργίας με ελληνικούς χαρακτήρες.
▶ Αξιόπιστη κατασκευή με μεγάλη ευκολία συντήρησης
▶ Μεγάλη αυτονομία 28 - 70 ώρες.
▶ Δυνατότητα τηλεχειρισμού από κινητό τηλέφωνο.
▶ Χυτοσίδηρη εσωτερική επένδυση καυστήρα και θαλάμου καύσης με μεγάλη θερμική ακτινοβολία
▶ Σύστημα καύσης σταθερής οριζόντιας τροφοδοσίας με κινητήρες με σύστημα ψύξης
▶ Αυτόματος καθαρισμός καυστήρα με παλινδρομικό έμβολο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο
▶ Compact κατασκευή με ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ζεστού νερού με ενσωματωμένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, εναλλάκτη ζεστού νερού, αυτόματη τρίοδη βάνα και αισθητήρα ροής.
▶ Μεγάλη χωρητικότητα δοχείου pellets 100kg
▶ Κάθετοι αυλοί με σύστημα καθαρισμού με μοχλό ανακίνησης και ατσάλινα ελατήρια
 
ΚΑΥΣΙΜΑ:
Pellets O-Norm M7135, Pellets EN 14961 A1, Pellets DIN plus, Pellets DIN 51731, pellets αγριαγκινάρας, καλαμπόκι, κουκούτσι - πυρήνας ελιάς ή άλλα είδη βιομάζας με την κατάλληλη υγρασία.
 
visio table
 
 
pelletech visio section-2
 
 
1.   Θάλαμος νερού από χαλυβδοέλασμα 5mm επενδυμένο με μαντέμι  μεγάλης χωρητικότητας 53Lt με επιβραδυντές που αυξάνουν την διαδρομή του νερού στο λέβητα μεγιστοποιώντας την εναλλαγή θερμότητας.
2.   Καυστήρας με οριζόντια προώθηση καυσίμου για σταθερή τροφοδοσία και καύση, με ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης μετακίνησης της στάχτης και των στερεών υπολειμμάτων στο κουτί συλλογής στάχτης.
3.   Μοχλός ανακίνησης για την αποκόλληση και το καθαρισμό των αυλών του εναλλάκτη.
4.   Κινητήρες συστήματος τροφοδοσίας με 2 ανεξάρτητους κοχλίες με ανεμιστήρα ψύξης.
5.   Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας καυσαερίων με αισθητήρα στροφών (hall sensor) για την σωστή ρύθμιση της έντασης της καύσης και της απαγωγής των καυσαερίων προς την καμινάδα.
6.   Αεροστεγή ανοιγόμενη πόρτα σόμπας με πλαίσιο από χυτοσίδηρο, με μεγάλο πανοραμικό κεραμικό τζάμι υψηλής αντοχής στις θερμοκρασίες και σύστημα παροχής αέρα (αεροκουρτίνα) για την προστασία του τζαμιού από το μαύρισμα.
7.   Εξωτερικά καλύμματα σόμπας βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση σε πλήθος χρωμάτων.
8.   Ατσάλινα ελατήρια καθαρισμού των αυλών ροής καυσαερίων  του εναλλάκτη που εξασφαλίζουν την σωστή μετάδοση της θερμότητας διατηρώντας καθαρό τον εναλλάκτη.
9.   Χυτοσίδηρη εσωτερική επένδυση του χώρου καύσης από GG-20 πιστοποιημένο χυτοσίδηρο εξασφαλίζει την άριστη θερμική ακτινοβολία προς το χώρο και την προστασία του θαλάμου νερού από τις χημικές και θερμικές καταπονήσεις αυξάνοντας θεαματικά το χρόνο ζωής σε σχέση με τις κοινές χαλύβδινες σόμπες.
10. Μεγάλης χωρητικότητας μεταλλικό κουτί συλλογής στάχτης.
11. Δοχείο Pellets μεγάλης χωρητικότητας 50kg με σχάρα προστασίας.
12. Αισθητήρας στάθμης pellets διασυνδεμένος με το controller το οποίο εκπέμπει ηχητικό σήμα για την επαναπλήρωση με καύσιμο όταν πέσει η στάθμη στη δεξαμενή.
13. Ψηφιακό controller με ευανάγνωστη οθόνη και menu στα ελληνικό, με το οποίο επιτυγχάνεται ο χειρισμός και οι ρυθμίσεις της σόμπας. Το έξυπνο menu επιτρέπει την επιλογή χειροκίνητης ή αυτόματης επιλογής έντασης της καύσης με αντιστάθμιση, τον αυτόματο προγραμματισμό έναυσης ή σβησίματος με χρονοδιάγραμμα, την επιλογή επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού και του χώρου, την επιλογή προγράμματος καύσης ανάλογα με τον τύπο του καυσίμου  που χρησιμοποιείται. Το controller είναι πλήρως αναβαθμίσιμο χειροκίνητα μέσω διαδικτύου
14. Μεταλλικό εμπρόσθιο κάλυμμα με σύστημα εύκολης ανύψωσης με ανάρτηση για την πρόσβαση στο χώρο καθαρισμού του εναλλάκτη όπου επιτρέπεται η εύκολη συντήρησή του.
15. Προσυναρμολογημένη υδραυλική εγκατάσταση με ενσωματωμένο κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής (compact), σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης μέσω πλακοειδή εναλλάκτη και αυτόματη τρίοδη βάνα με αισθητήρα ροής (compact HW)
16. Δυνατότητα επιλογής ενσωματωμένου θερμοστάτη χώρου η σύνδεσης με απομακρυσμένο θερμοστάτη.
17. Σύστημα ασύρματου modem με κάρτα GSM για απομακρυσμένο έλεγχο και διάγνωση της σόμπας μέσω κινητού τηλεφώνου.(Προαιρετικά)
18. Θύρα (RS232) διασύνδεσης της σόμπας μέσω διαδικτύου για απομακρυσμένο έλεγχο, διάγνωση και παραμετροποίηση του.
19. Ρυθμιζόμενα πόδια με πλαστικό πέλμα για εύκολη ρύθμιση της επιπεδότητας.
20. Στόμιο εισαγωγής νωπού αέρα καύσης από το εξωτερικό περιβάλλων.
21. Ηλεκτρική αντίσταση άμεσης πυράκτωσης για αυτόματη έναυση του pellet.
 
ELLINIKOPROION